Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - Harry Potter și Talismanele Morții: Partea 2 film online

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 – Harry Potter și Talismanele Morții: Partea 2

Odată cu lansarea în cinema a mult-așteptatului Harry Potter și Talismanele Morții – Partea 2, cea mai de succes serie a tuturor timpurilor ajunge la final. În acest ultim capitol, tensiunea urcă la cote nebănuite, culminând cu bătălia epică dintre Harry Potter și cel mai mare dușman, Lordul Cap-de-mort. Lunga călătorie ia sfârșit cu dramatica încleștare între bine și rău.

După ce au distrus un Horcrux și au aflat semnificația magicelor Talismane ale Morții, Harry împreună cu Ron și Hermione continuă căutarea celorlalte Horcruxuri, pentru a avea o șansă de a-l distruge pe Cap-de-mort. Însă, spre ghinionul lor, maleficul personaj reușește să pună mâna pe Bagheta de Soc și acum vrea cu orice preț să atace Școala Hogwarts și să pună stăpânire pe cele două lumi.

Episodul final al luptelor magice promite scene de luptă impresionante între vrăjitori și Devoratorii morții, puse în valoare de tehnologia 3D și IMAX 3D. O producție Warner Bros., Harry Potter și Talismanele Morții – Partea 2 vine în premieră din 15 iulie, în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti și Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (București, Constanța și Brașov), Odeon Cineplex (Cluj), Băneasa Drive In Cinema, Patria (București), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Pheonix (Pașcani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare) și rețeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni – în 3D și Imax, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iași, Pitești, Timișoara). Un film distribuit de MediaPro Distribution.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 10m 2011 123 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background
Comentarii 0