Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) film online

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)
Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

După ce drumurile ei și a lui Joker se despart, Harley Quinn face echipă cu super-eroii Black Canary, Huntress și Renee Montoya pentru a o salva pe o tânără fată din mâinile unui temut criminal.

Ați auzit vreodată despre polițista, privighetoarea, psihopata și prințesa mafiei? Păsări de predă (și fantastica Harley Quinn) este o poveste întortocheată spusă de Harley însăși, așa cum numai Harley o poate spune. Când unul dintre cei mai siniștri răufăcători din Gotham, Roman Sionis și sadicul lui locotenent, Zsasz, au pus recompensă pe o fetiță numită Cass, toți infractorii întorc orașul cu susul în jos pentru a o găsi. Drumurile lui Harley, Huntress, Canary și Renee Montoya se ciocnesc și acest quartet improbabil nu are altă cale decât să facă echipă pentru a-l învinge pe Roman.

Păsări de predă (și fantastica Harley Quinn), o acțiune – aventură presărată din plin cu umor negru și autoironie, un film inspirațional, despre puterea intrinsecă pe care o descoperim atunci când ne depășim limitele, despre emanciparea femeilor și forța care vine din colaborare.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 3,33 din 5)
Încarc...

1h 49m 2020 563 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - WEB-DL
  • WaawRomana - WEB-DL
  • HqqRomana - WEB-DL
Comentarii 0